Gcat zračni stimulator klitorisa

Gcat stimulator klitorisa – recenzija

Gcat stimulator klitorisa vrlo je lijepog dizajna u obliku mačke, što ga izdvaja od drugih stimulatora. Mačkasti dizajn je vrlo elegantan, a stimulator je lako držati. Dizajn je toliko lijep da ga možda možete držati i kao ukras na polici. Bilo bi šteta nešto tako lijepo spremiti u ladicu, makar se radi o stimulatoru za klitoris.

Gcat usisni stimulator klitorisa nudi šest razina intenziteta stimulacije, što ga čini odličnim izborom bilo da volite izravnu ili neizravnu stimulaciju klitorisa.

Karakteristike Gcat stimulatora

G Vibe ambalaža

Gcat stimulator dolazi u elegantnoj crnoj kutiji, a unutra možete pronaći magnetni USB punjač, letak koji opisuje G Vibeovu predanost održivosti. Sada su kabeli za punjenje kraći, a pakiranje ne uključuje korisnički priručnik. Podacima o proizvodu možete pristupiti putem QR kôda koji se nalazi na kutiji.

Iako je održivost cilj proizvođača G Vibe, pakiranje i dalje ostavlja osjećaj luksuza i raskoši.

Gcat usisni stimulator klitorisa

Materijal

Gcat je izrađen od ABS plastike i medicinskog silikona, što ga čini svilenkasto glatkim na dodir. Kompatibilan je s lubrikantima na bazi vode. 100% je vodootporan pa ga možete koristiti u kadi ili pod tušem.

Jačina motora

Ovo je prilično nježan stimulator. Postoji 6 razina intenziteta i povećanje između svake razine je vrlo suptilno. Ipak, to možda ima i svojih prednosti. Gcat stimulator je vrlo tih.

Gcat stimulator klitorisa

Način korištenja

Gcat je vrlo intuitivan za korištenje. Mlaznica je nešto poput vakuumske čašice s rupom. Uža je od većine sličnih igračaka za usisavanje klitorisa, što znači da je precizno pozicioniranje ključno za uživanje u optimalnoj stimulaciji. Unutar mlaznice postoji mala lampica, što je odlično ako ga koristite u mraku jer vam olakšava ciljanje.

Prednosti Gcat stimulatora:

  • Jedinstven ergonomski dizajn
  • Luksuzno pakiranje
  • Vodootporan
  • Ekstra dugo vrijeme rada
  • Tri godine jamstva

Mane Gcat stimulatora:

Ako više volite neizravnu stimulaciju ili vrlo jaku stimulaciju, ovo nije stimulator za vas.

Gdje kupiti Gcat stimulator klitorisa?

Gcat stimulator klitorisa može kupiti u Kinky shopu po redovnoj cijeni od 70,00 €: https://kinky.hr/proizvod/usisni-gcat-stimulator-klitorisa/